TÉRKŐ kínálatunk Nyíregyházán
ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! AKCIÓINK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Belépés

Hogyan tudsz spórolni a fűtésen?

Egy friss felmérés szerint a családi ház tulajdonosok 45%-a a felújítási munkák között első helyre teszi házának hőszigetelését, és így már nem is kérdés, hogy hőszigetelni bizony kell! Az energiaárak folyamatosan nőnek, ezért mindenki szeretne kevesebbet kiadni a fűtésszámlákra. A hőszigetelésre vonatkozó szabályozások is egyre szigorúbbak évről-évre, és az is köztudott, hogy szívesebben vásárolnak az emberek olyan házat, amely már hőszigetelve van, így az ingatlan értékét növelni fogja – ha esetleg eladásra kínálná.
Bármilyen építőanyagból is készült otthona, a felfűtött lakásból a falakon keresztül folyamatosan kifelé távozik a meleg, és mivel a különböző hőmérsékletű helyiségek léghőmérséklete igyekszik kiegyenlítődni, ezért a kinti hideg igyekszik befelé haladni.
Azonban ha a fal homlokzatára valamilyen hőszigetelő anyag kerül, akkor az megakadályozza, hogy a kinti hideg hőmérséklet bejusson a falba. A fal így teljes egészében képes felvenni a lakás belső levegőjének hőmérsékletét, és a falak sokkal több hőt tudnak tárolni, ami gazdaságosabb fűtést eredményez.
Ahhoz is megfelelő hőmérsékletű felületek kellenek, hogy ne legyen a belső felületeken párakicsapódás. Ahol kicsapódik a pára, ott megjelenik a nedvesség, és ha ez hosszú távon jelen van, akkor ott elindul a penészesedés is.
Mindezek mellett azonban a pénzükért cserébe még azt elvárhatják – jogosan -, hogy a hőszigetelés tartós legyen, valóban csökkentse a fűtésköltségeket és bizony hozza vissza a hőszigetelés az árát.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék