TÉRKŐ kínálatunk Nyíregyházán
ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! AKCIÓINK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Belépés

Porfix: passzív ház hőszigetelés nélkül

A PORFIX PREMIUM hőellenállási értékei kiválóak és a kiváló hőszigetelési tulajdonságoknak köszönhetően teljesíti a korszerű és igényes új épületek építése iránt támasztott feltételeket. Az 500 mm szélességű idomtéglák hőszigetelés nélkül is teljesítik az alacsony energiafogyasztású házak építése iránt támasztott feltételeket.  Az új idomtéglák nútféderes megfogóhornyos (PDK) változatban készülnek és nem szükséges azokat a függőleges felületeiken ragasztani - a toll és a rece egyszerűen egymásba illeszkedik. Ez nemcsak ragasztóanyag-megtakarítással jár, hanem főleg jelentős idő- és pénzmegtakarítással is.

 Az 500 m vastagságú PORFIX PREMIUM idomtéglákat az építkezőnek a hőszigetelő tulajdonságokra vonatkozó igényes követelményei esetén sem szükséges hőszigetelni, ugyanis hőszigetelés nélkül is megfelelnek a szabványos passzívházak külső falaira vonatkozó előírt értékeknek.

 A jó minőségű külső falazatnak és egyéb elemeknek köszönhetően a napsugárzásból és a személyek épületben való tartózkodásából nyert energia nem illan el és az év nagy részében elegendő a kellemes meleg biztosításához a helyiségekben. Ez mind egybevetve növeli a lakhatás minőségét és az ingatlan értékét.

P2-440

A PORFIX az YTONG-hoz hasonló építési rendszer. Ára kedvezőbb. Az alacsony térfogatsúly, a kiváló szigetelési paraméterek e kvarchomok alapú sima és nútféderes megfogóhornyos kialakítású idomtéglát a jelenlegi piac kimagasló termékei közé sorolják. A PORFIX P2-440 idomtéglák költségmegtakarítást jelentenek és öröm velük dolgozni.

A hővezetési tényező eléri a 0,095 W/mK (száraz állapotban) értéket, e téren a piac kiemelkedő termékei közé tartozik. Kezelésük sokkal egyszerűbb, a kőművesek munkája fizikailag kevésbé megterhelő, az építés gyorsabban halad.

Külső falak falazására és vasbeton szerkezetek töltőanyagaként. Már a vásárláskor megtakarítást eredményeznek, és alkalmazásuk egyúttal csökkenti az ingatlan fűtési költségeit.

Az idomtéglákat kétféle - sima, és nútféderes megfogóhornyos kivitelben forgalmazzuk. 8 darab/nm

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.