TÉRKŐ kínálatunk Nyíregyházán
ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! AKCIÓINK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Belépés

Miért a Viastein?

A Viastein Sempre Mistro és Sempre Grando térkövei felületvédelemmel vannak ellátva. A Clean and Protect technológia hosszútávú védelmet biztosít a vízzel, foltokkal és szennyeződésekkel szemben. Karakteres megjelenés egyaránt illeszkedik klasszikus és modern környezetbe is.

  • Sokáig megtartja az eredeti árnyalatot
  • Könnyen tisztítható
  • Víztaszító-csökkenti a mészkivirágzást
  • Hosszú élettartam

SEMPRE MISTRO rendszer a hagyományos 10 × 20, 20 × 20 és 30 × 20 cm-es térkövekből épül fel. A háromfajta kő a rakásképnek megfelelően vegyesen van soronként a raklapon elhelyezve. Az egyszerű kőformát az ötféle árnyalt szín és az új lerakási minta emeli ki a megszokott formavilágából. A SEMPRE MISTRO termékcsalád is gépi rakásra van előkészítve, de emellett kézzel lerakva, vad kötésben is változatos felületek alakíthatók ki. A SEMPRE MISTRO kötésben rakható térkövet 6 és 8 cm vastagságban gyártjuk. Az erős NEXUS távtartó elemek alkalmassá teszik a SEMPRE MISTRO térkövet – a kiselemes rendszer ellenére – nagyforgalmú felületek burkolására.

A SEMPRE GRANDO rendszer elegáns, szép vonalú felületet ad. 30 cm-es raszterméretből épül fel, a háromfajta lap 30, 45 és 60 cm hosszúságú. A térkő lapok a rakásképnek megfelelően vegyesen vannak soronként a raklapon elhelyezve. A letisztult formarendszerhez háromféle árnyalt szín társul. 
A SEMPRE GRANDO termékcsalád is gépi rakásra van előkészítve, de emellett kézzel lerakva, vad kötésben is változatos felületek alakíthatók ki. A SEMPRE GRANDO multiformátumú lapokat 6 cm vastagságban gyártjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Viastein Lunetto növénykosár - színes

2.255,- Ft/darab
1.360,- Ft

Viastein Lunetto növénykosár - szürke

1.994,- Ft/darab
1.105,- Ft

Viastein betonfolyóka

3.658,- Ft/darab
2.040,- Ft

Összes termék